Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Produkter » Konvoluttering

Bruker din bedrift mye tid og ressurser på pakking av brev?

Prøv en konvoluttering-/ pakkemaskin fra Postrom Maskiner.

Det er mange avdelinger i en bedrift som kan nyttegjøre seg en konvolutteringsmaskin; marked, økonomi, personal, trykkeriet med mer. Mange har ansatte på overtid for å få pakkejobben gjort, det koster. Fra noen få hundre lapper i måneden kan dette gjøres med maskin. Den økonomiske gevinsten er som regel god, i tillegg kan bedriften å utnytte portoen som brukes bedre, ved å legge i tilleggsinformasjon i samme konvolutt. Slik som salgsbrev, DMer, nyheter og annen informasjon fra bedriften din.

Konvolutteringmaskiner
Modellserien FPi er fra verdens største produsent av konvolutteringsmaskiner. Postrom Maskiner har maskiner for de fleste volum, fra ca 50 til mange tusen brev pr dag. Grützmacher produserer kvalitetsmaskiner for krevende jobber i konvoluttformat C4 og C5. Bowe er verdens fremste leverandør av høyvolums konvolutteringsmaskiner og setter en helt ny standard i bransjen.

Gjør riktig valg
Postrom Maskiner as har meget lave drift og servicekostnader. Sørg for å velge riktig leverandør av post- og papirbehandlingsmaskiner. Vi forstår dine behov og er villig til å strekke oss langt - også etter at varen er levert. Det er da det gode samarbeidet med kunden kan starte!

Landsdekkende
Våre forhandlere over hele landet tilbyr salg og service tilpasset ditt behov. Med god lokal kunnskap kan de levere den servicen du forventer

Den norske
Postrom Maskiner er 100% norskeid. Vi satser på norsk næringsliv. Ingen utflagging av kapital, vi driver fullt og helt etter prinsippet om at verdiene tilbakeføres til det norske samfunnet.

En støttespiller
I over 15 år har vi støttet barneidrett og kulturtiltak for barn. Mye av dette arbeidet er bygget opp på frivillighet. Men selv frivillige organisasjoner har behov for midler for å utvikle seg. Vi gleder oss over smil og gledeshyl fra våre kommende generasjoner. Som vår kunde er du med på å støtte barneidrett og kulturarbeid for barn.
 

konvolutteringsmaskin Tisch  konvoluttering maskin  Maskin for konvoluttering    konvoluttering maskin 

SØK

Forhandlerweb
Postrom Maskiner AS - Telefon, Service/support: 820 10 014 - Telefon, Salg/fakturaspørsmål : 23 33 88 33 - Telefaks: 23 33 88 44 - info@postrom.no
Postadresse: Postboks 44 Haugenstua, 0915 OSLO | Besøksadresse: Grorudveien 55, 0976 OSLO
Foretaksnr.: 952 961 942 MVA - Bankgiro: 5010.05.61775

Postrom Maskiner AS © 2006-17 - Innholdsoversikt | Siteman CMS - KP

Topp