Søk her

Søk etter produkt

  1. Forside
  2. Adressering
  3. Secap SA 3300 & SA 3350

Secap SA 3300 & SA 3350

La posten din få et utseende, som gjør det spennende å åpne den!

Utarbeide og skrive adresser med et profesjonelt utseende direkte på postkort, konvolutter og ulike typer adresseetiketter.

Kontakt oss for pristilbud

  • SA 3300 svart/hvit utskrift med en oppløsning på inntil 600dpi. 
  • SA 3350 er en komplett fargeskriver, oppløsning på inntil 300 dpi.

Du har mulighet til å lage utsendelser med maks virkning. Skriv ut logoer og informasjon i farger, gjør deg markert slik at din informasjon blir åpnet.

 

Rask, effektiv, produktiv

Skriver adresser på DL konvolutter i en hastighet på inntil 14.000 pr. time (3 linjer, ikke grafikk). Håndterer ulike typer og størrelser ved automatisk mating i størrelser fra 76 x 127mm opp til 324 x 343mm og tykkelse inntil 6,35mm. Med utlegger i tillegg er produksjonen enda mer effektiv.

 

Driftsikker

Bygget for medium til høyvolum applikasjoner gir denne printeren en utmerket skriftkvalitet, i tillegg er den effektiv og driftssikker. Maks driftstid ved hjelp av innebygde sensorer og en rettlinjet papirbane for en jevn og konstant utskrift.

 

Spar penger på å maksimere rabatten på porto

Ved å bruke den optimale Flex-Mail softwaren kan du oppnå rabatt på porto som vil redusere dine utgifter til porto vesentlig når det gjelder store utsendelser.  FlexMail gir også mulighet til kopiering og adresseoppdatering i databasen din, ved å gi deg unike lagringsmuligheter, slik at du unngår dobbeltutsendelser, samt å sende til ikke-eksisterende adresser.