1. Forside
  2. Adressering
  3. HSA Micron Printer

HSA Micron Printer

Unik kompakt kontrollenhet og printer i ett. Dette er ikke en adresseringprinter, men den perfekte løsning for print av både faste og variable data.

Kontakt oss for pristilbud

HP TIJ 2.5 teknologi

HSAJET® Micron er basert på den driftssikre HP TIJ 2.5 teknologien som levererstabil, rask høykvalitetsprint kombinert med lave driftskostnader og meget god brukervennlighet.

Bruksområdene for denne printeren er så å si grenseløse.

 

Last inn printjobben fra en USB-minnepinne

Design printjobben på din PC ved å bruke medfølgende MicroDraw programvare. Overfør jobben til minnepinnen og plugg denne i printeren og du er klar til å printe. Layout kan lagres på printerens internminne og minnepinnen kan tas ut.

 

Enkel å integrere og bruke

Micron printeren er klar rett fra boksen. Sett inn en blekkpatron i printeren, plugg i strømmen og print med en gang ved å trykke på startknappen. Printeren tar liten plass og er derfor meget enkel å integrere i ulike produksjonslinjer og maskiner. Print horisontalt eller vertikalt.

 

Innebygget sensor

Micron printeren har en innebygget sensor. Det er også mulig å koble en ekstern sensor rett i printeren. Sensor avstanden velges når man designer jobben på PCen.

 

12,7mm print høyde

HSAJET® Micron bruker 1 stk HP print printpatron noe som gir en printhøyde på opptil 12,7mm.

 

Blekkpatroner

Du kan bruke alle HP blekkpatroner når du printer med Micron printeren. Spot farger, UV farger og hurtigtørkende blekk er tilgjengelig fra oss. Mengden volt printhodet trenger kan justeres til å passe blekktypen når jobben designes.

Printoppløsning på 300 x 300 dpi

  • GRAFIKK • TEXT (ALPHA NUMERIC)
  • TELLEVERK • STREKKODER (FASTE)
  • DATO & TID (NÅ TID & JUSTERT TID)
  • FASTE LOGOER, F. EKS. PORTOBETALTMERKE
  • 3 WINDOWS TRUE TYPE FONTER