Support og service

Velg ønsket link avhengig av hva du trenger hjelp til. Har du behov for å prate med noen skriver du hva det gjelder og sender en epost til info@postrom.no

Postbase - hjelp til selvhjelp (FAQ)

Laste ned porto

• Trykk «meny»
  • Trykk «laste ned porto»
  • Tast inn beløp som skal lastes ned i hele hundre kroner.
  • Trykk «laste ned porto» og bekreft med «Ja»
  • Når oppkoblingen er ferdig bekreft med «Ok» og trykk «Tilbake»

Bytte fargepatroner

• Trykk «meny»
  • Trykk «printsystem»
  • Trykk «skifte fargepatroner»
  • Lokket åpner seg. Ta ut de gamle og sett i nye. Lukk igjen
  • Følg anvisningene i displayet

Dårlig avtrykk

• Trykk «meny»
  • Trykk «printsystem»
  • Trykk «rens av fargepatron intensivt»

Endre varsel for lite porto

• Trykk «meny»
  • Trykk pil høyre
  • Trykk «laste porto automatisk»
  • Følg anvisningene i displayet for å skru av eller endre beløp

Melding: «Utfør lasting av porto (0-null er OK)»

Posten krever at alle frankeringsmaskiner er oppkoblet til ladesenteret 1 gang pr. mnd.

Løsning:

Sjekk at maskinen er tilkoblet nettverk.

• Trykk «meny»
  • Trykk «laste ned porto»
  • Du kan enten laste ned porto eller velge kr 0,-
  • Trykk «laste ned porto» og bekreft med «Ja»
  • Når oppkoblingen er ferdig bekreft med «Ok» og trykk «Tilbake»

Melding: «Tilkobling mislykket. Vennligst kontrollèr tilkoblings innstillinger»

Løsning:

Sjekk at maskinen er tilkoblet nettverk

• Skru maskinen av/på ved å holde den runde knappen inne i 3 sek. Vent til maskinen har skrudd seg av og trykk på den runde knappen igjen slik at maskinen skrur seg på.
  • Trykk «meny»
  • Trykk «laste ned porto»
  • Du kan enten laste ned porto eller velge kr 0,-
  • Trykk «laste ned porto» og bekreft med «Ja»
  • Når oppkoblingen er ferdig bekreft med «Ok» og trykk «Tilbake

Melding: «Feil ved mating av brev»

Løsning:

• Ta ut brevskuffen
  • Fjern eventuelt fastkjørt brev eller etikett
  • Sett inn brevskuffen
  • Trykk «neste»
  • Hvis dette ikke hjelper se «rengjøring av brev sensor»