Søk her

Søk etter produkt

1. Forside
  2. Support
  3. FAQ
  4. Postbase Mini

Support og service

Velg ønsket link avhengig av hva du trenger hjelp til. Har du behov for å prate med noen skriver du hva det gjelder og sender en epost til info@postrom.no

Postbase - hjelp til selvhjelp (FAQ)

Laste ned porto

• Trykk «meny»
  • Trykk «laste ned porto»
  • Tast inn beløp som skal lastes ned i hele hundre kroner.
  • Trykk «laste ned porto» og bekreft med «Ja»
  • Når oppkoblingen er ferdig bekreft med «Ok» og trykk «Tilbake»

Bytte fargepatroner

• Trykk «meny»
  • Trykk «printsystem»
  • Trykk «skifte fargepatroner»
  • Lokket åpner seg. Ta ut de gamle og sett i nye. Lukk igjen
  • Følg anvisningene i displayet

Dårlig avtrykk

• Trykk «meny»
  • Trykk «printsystem»
  • Trykk «rens av fargepatron intensivt»

Endre varsel for lite porto

• Trykk «meny»
  • Trykk pil høyre
  • Trykk «laste porto automatisk»
  • Følg anvisningene i displayet for å skru av eller endre beløp

Melding: «Utfør lasting av porto (0-null er OK)»

Posten krever at alle frankeringsmaskiner er oppkoblet til ladesenteret 1 gang pr. mnd.

Løsning:

Sjekk at maskinen er tilkoblet nettverk.

• Trykk «meny»
  • Trykk «laste ned porto»
  • Du kan enten laste ned porto eller velge kr 0,-
  • Trykk «laste ned porto» og bekreft med «Ja»
  • Når oppkoblingen er ferdig bekreft med «Ok» og trykk «Tilbake»

Melding: «Tilkobling mislykket. Vennligst kontrollèr tilkoblings innstillinger»

Løsning:

Sjekk at maskinen er tilkoblet nettverk

• Skru maskinen av/på ved å holde den runde knappen inne i 3 sek. Vent til maskinen har skrudd seg av og trykk på den runde knappen igjen slik at maskinen skrur seg på.
  • Trykk «meny»
  • Trykk «laste ned porto»
  • Du kan enten laste ned porto eller velge kr 0,-
  • Trykk «laste ned porto» og bekreft med «Ja»
  • Når oppkoblingen er ferdig bekreft med «Ok» og trykk «Tilbake

Melding: «Feil ved mating av brev»

Løsning:

• Ta ut brevskuffen
  • Fjern eventuelt fastkjørt brev eller etikett
  • Sett inn brevskuffen
  • Trykk «neste»
  • Hvis dette ikke hjelper se «rengjøring av brev sensor»