1. Forside
  2. Kortproduksjon
  3. Atlantic Zeiser PersoMail

Atlantic Zeiser PersoMail

Dette er en meget god kortmaskin for små og mellomstore volum

Kontakt oss for pristilbud

... Den printer automatisk personalisert ark, påfører korrekt kort med matching og pakker det i konvolutt. Hastigheten er opptil 3.000 pr time, trygt og driftssikkert!

PERSOMAIL – Moduler

Kortmating

PERSOMAIL kan utstyres med opptil fire innmatingsskuffer, hver med plass til opptil 400 kort, for en total på 1 600 kort. Alle skuffene kan behandle samme jobb i rekkefølge med minimal operatørintervensjon, eller ulike skuffer kan tilordnes spesifikke jobber i situasjoner med kort kjørelengde.

Kortlesing

Muliggjør lesing av 1- og 2-D strekkoder samt OCR-lesing på forsiden og baksiden av kortene, lesing av magnetstriper og lesing av kontakt- og kontaktløse brikker.

Forberedelse av transportørutskrift

Bruker en transportørutskriftsprosess basert på Microsoft Word. Fast tekstinnhold og individuelle personlige data og grafikk kan kombineres for hver dokument. En integrert strekkode-motor muliggjør generering av strekkoder for transportør-til-kort-samsvar. Variabel data kan leveres i ulike databaseformater.

Kortkanal

Påfører et tosidig klebemerke for festing av kort til transportøren. En kortbuffer sikrer jevn jobbgjennomstrømning og synkronisert utskrift.

Transportørkanal

Synkronisert med kortene, skrives og personaliseres transportørene, og mates inn i systemet. Monokrome og fargeprintere er tilgjengelige. Alternativt kan en arkmaterskuff brukes til å behandle forhåndstrykte personlige transportører.

Kortvedlegg

Tillater selektiv vedlegg av opptil fire kort per transportør. En strekkodeleser brukes for å verifisere riktig samsvar før kortet festes.

Bretting og innlegging

Muliggjør bretting av transportøren ved hjelp av alle konvensjonelle brettetyper, innlegging av ekstra vedlegg og innføring i konvolutter.

Veining og strekkodeverifisering

Etter at konvolutten er lukket, kan adressen leses en gang til, og poststykket kan veies. Denne informasjonen, i kombinasjon med prosesskontroll av kortvedlegg, garanterer høyeste nivå av integritet.

 

Last ned brosjyre